AKTUELNO

Poslednjim nastupom u Šolakovim medijima Boško Obradović se igra građanske neposlušnosti. U slučaju propalog političara kao što je Boško Obradović ova igra je bezopasna, zato što se Boško Obradović ove igre igra sam sa sobom, rekao je Bratislav Jugović, narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS-a.

„Poslednjih godina ovakvo ponašanje Boška Obradovića je uobičajeno. Imao je on i gorih epizoda. Unosio je kamen za kupus u Skupštinu Republike Srbije. Državnom zastavom je uništavao državnu imovinu. Pokušavao je poput pomahnitalog tinejdžera da upadne u prostoriju, gde se emituje dnevnik RTS, kako bi bio zanimljiv ostalim "tinejdžerima" u Đilasovoj dužini", rekao je Jugović.

Kako kaže, neuk ne ume da razlikuje ni da je Nebojša Stefanović vodio pregovore Vlade i OEBS-a i da nikada nije bio nikakav pregovarač sa opozicijom.

"I mnogo toga ne ume i ne razume Boško Obradović. Svojim ponašanjem se potrudio čak da ubedi svoju rodbinu u svom rodnom selu da ga na predsedničkim izborima časti sa svega nekoliko glasova. I to je smatrao velikim uspehom u svojoj turbulentnoj političkoj karijeri koja se survala sa pozicije časnog patriote u provaliju prljavog tajkunskog novca. Želeo je da bude prvi pendrek Srbije, ali sada je zadovoljan da bude i prvi nemirko Đilasove opozicije. Đilas mu je sinonim lepote života, a snovi da se valja u snegu od novca“, izjavio je Jugović.

#Bratislav Jugović