AKTUELNO

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović izjavio je da mu je izuzetna čast što je od predsednika Republike Srbije dobio priliku da vodi veoma kompleksan i veliki resor, koji ima dugu tradiciju i uživa veliko poštovanje u našem narodu.

- Moj posao je da vredno i naporno radim, da pomognem da opremanje Vojske Srbije i u narednom periodu bude još intenzivnije. Imao sam veoma dobre razgovore sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Mojsilovićem, on i njegov kabinet izneli su mi šta je ono što oni vide u budućnosti kao razvoj vojske, šta je ono što im još treba još da bi bili još snažniji, rekao je Stefanović odgovarajući u Podgorici na pitanje novinara o prvim utiscima nakon preuzimanja resora.  

Ministar Stefanović je rekao da će nastaviti sve one projekte koji su započeli i predsednik Vučić i ministri odbrane nakon njega, kao i da će biti pokrenuti novi projekti koji će omogućiti veću borbenu gotovost naše vojske i njenu sposobnost da u svakom trenutku zaštiti interese našeg naroda.   

- Verujem da ćemo u narednih godinu i po dana uspeti da ostvarimo te rezultate, rekao je ministar Stefanović.

#Nebojša Stefanović