AKTUELNO

Dragi moji naprednjaci, uvek je dobro setiti se početka 2008. godine i svega onoga kroz šta smo sve prolazili do današnjeg dana, rekao je povodom stranačke slave Svete Petke potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Ne možete ljubiti Gospoda ako ne volite brata svoga, ako se ne čuvate međusobno, nemojte očekivati da vas drugi cene. Radite, pitajte, nemojte da mislite da sve znate i da ste sve postigli. Život nije sprint nego maraton, i mi svi zajedno moramo voditi računa o državi i građanima, i ti interesi moraju biti iznad stranačkih interesa, a mi se ne bojimo ni kriminalaca ni tajkuna, ni političara koji su alavi na njihov novac, jer imamo podršku građana da razvijamo i učinimo Srbiju boljom, snažnijom i jačom - rekao je Vučević.

View this post on Instagram

Драги моји напредњаци, увек је добро сетити се почетка 2008. године и свега онога кроз шта смо све пролазили до данашњег дана. Не можете љубити Господа ако не волите брата свога, ако се не чувате међусобно, немојте очекивати да вас други цене. Радите, питајте, немојте да мислите да све знате и да сте све постигли. Живот није спринт него маратон, и ми сви заједно морамо водити рачуна о држави и грађанима, и ти интереси морају бити изнад страначких интереса, а ми се не бојимо ни криминалаца ни тајкуна, ни политичара који су алави на њихов новац, јер имамо подршку грађана да развијамо и учинимо Србију бољом, снажнијом и јачом. Драги моји напредњаци, срећна крсна слава, живели и на многаја љета! #milosvucevic #potpredsednik #srpskanaprednastranka #krsnaslava #svetapetka

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik) on

#Miloš Vučević

#SNS

#Sveta Petka Paraskeva