AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) i narodni poslanik Aleksandar Marković izjavio je danas da bi lider pokreta Dveri Boško Obradović, kada već pominje lustraciju, trebalo da počne "od svog šefa Dragana Đilasa" koji se "enormno" obogatio dok je bio u vlasti.

"Kada već pominje lustraciju i obračun s ljudima koji su se okoristili vršeći funkcije, predlažem mu da počne od svog šefa Dragana Đilasa, jer je on najbolji mogući primer kako je neko, za vreme dok je obavljao razne državne funkcije... stekao enormno bogatstvo koje, ni na koji način, ne može da opravda", naveo je Marković u saopštenju za javnost.

On je dodao da, u suprotnom, "svaka njegova priča ostaje kao svedočanstvo prljave i sramne kampanje koju godinama vode protiv (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića".

"Danas je Obradović istina otišao i dalje, pa optužio Rusiju, Kinu, SAD i Francusku za međunarodnu korupciju u sprezi s Vučićem i, izgleda, ne samo građani Srbije nego i ceo svet se zaverio protiv njega i Đilasa. I ko zna kakve ćemo još nove laži i teorije zavera čuti još od očajnog Obradovića željnog da vrati svog gazdu Đilasa na vlast", zaključio je Marković.

#Aleksandar Marković