AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Aleksandar Marković ocenio je danas da je Borislav Stefanović poslednja osoba koja ima pravo da govori o južnoj srpskoj pokrajni.

"Borislav kao pregovarač je u vreme vlasti Borisa Tadića unazadio poziciju Srbije. Zajedno sa svojim pajtašima je pravio granice između Srba i Srba, prebacio pitanje Kosova i Metohije iz UN u EU i time poziciju Srbije učinio još nepovoljnijom", ukazao je Marković u saopštenju.

On je dodao i da kada je reč o napretku u evropskim integracijama, Srefanović namerno previđa činjenicu da je u vreme vlasti Aleksandra Vučića i SNS Srbija dobila datum otpočinjanja pregovora kao i da je otvoreno više od polovine poglavlja do sada.

Svu svoju ''mudrost'' Borislav pokazuje i danas kada bestidno laže o izbornim uslovima pokušavajući da opravda suludu ideju bojkota parlamentarnih izbora", naveo je Marković.

On dodaje i da bi Borko Stefanović trebalo da zna da ne postoje izborni uslovi koji bi doveli na vlast njega i Đilasa ukoliko ne ponude program, ideju i politiku.

''Ukoliko se njihova politika bude i dalje zasnivala na ponavljanju laži, izlizanih fraza i praznih floskula, cenzus će im i dalje biti misaona imenica", zaključio je Marković, saopšteno je iz Gradskog odbora SNS.

#Aleksandar Marković

#SNS