AKTUELNO

"Marinika Tepić je osvedočeni obmanjivač javnosti i političarka koja ne zastupa nijednog građanina, osim sebe i svog partijskog lidera", poručio je Antić.

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić poričio je da Marinika Tepić, po ko zna koji put, pokušava I ne uspeva da proizvede aferu, iz jednostavnog razloga – jer nikakva afera ne postoji.

- Gde god je pokušala da lažnim navodima skrene pažnju na sebe i svog partijskog šefa Dragana Đilasa, doživela je javnu sramotu, kao neko ko bez ikakvih dokaza napada najveće privredne sisteme Srbije. Kao i u slučaju EPS-a i TE Kostolac, Marinika Tepić nikada nema odgovor na jednostavno pitanje – da li imate dokaze za to što tvrdite? – poručuje Antić.

Dodaje da Tepić ima sve drugo, i “pouzdane informacije”, i “osnovanu sumnju” i pretpostavke, ali nikada do sada nije iznela nijedan dokaz za svoje tvrdnje o navodnim nepravilnostima u bilo kom javnom sistemu o kojem je govorila.

- Marinika Tepić je osvedočeni obmanjivač javnosti i političarka koja ne zastupa nijednog građanina, osim sebe i svog partijskog lidera. Nijedan pokušaj da proizvedu aferu, pa ni ovaj, ne može im pomoći da stupe na političku scenu, za to postoje izbori, na kojima se predstavljaju programi i ideje, što oni dokazano nemaju – zaključuje Antić.

#Aleksandar Antić

#Marinika Tepić