AKTUELNO

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS kaže da je Boško Obradović danas potvrdio da će izaći na gradske izbore za dve godine, te dodaje da je jasno da je bojkot bio samo izgovor za bežanje od izbornog fijaska.

U saopštenju koje je informativna služba SNS dostavila medijima Mirković navodi da Obradović u svom rodnom Čačku nema ni 20 pristalica i da "nikad ništa dobro za Čačak i svoje sugrađane nije učinio", zbog čega smatra da je čudno što pokušava da danas pokaže kako želi dobro Beogradu.

"Nekada je o Beogradu govorio sve najgore i kritikovao svog sadašnjeg šefa Dragana Đilasa kome je čak nosio i zatvorsku uniformu, pa se nameće pitanje da li će opet udariti na afere koje su pratile tu gradsku vlast kao i dug od 1,2 milijarde evra koju su ostavili iza sebe", navodi Mirković.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Dodaje, da on nema dilemu da bi, ako se ujedine, vlast u glavnom gradu činili Đilas, Jeremić, Tadić, Bastać, Jovanović, pojačani Obradovićem, jer, kako navodi, nema tu nikakvog programa, ideje, ideala "već samo gola mržnja prema Aleksandru Vučiću i bolesna želja za foteljom".

Beograđani, kaže Mirković, vide koliko je Beograd zahvaljujući gradskoj vlasti, ali pre svega politici Aleksandra Vučića bolje, lepše i kvalitetnije mesto za život, te će, uveren je, svoje poverenje ponovo ukazati SNS, a "propale političare i reciklirani DS poslati u političku penziju".

#Aleksandar Mirković

#Boško Obradović

#Čačak