AKTUELNO

Bratislav Jugović, narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS-a, izjavio je danad da Boško Obradović pravnu državu poistovećuje sa nasiljem i dolaskom na vlas uzurpacijom.

''U sistemu vrednosti Boška Obradovića, pojave koja je u apsolutnom vlasništvu tajkuna Dragana Đilasa, pravna država je, kada upadneš u zgradu RTS-a, nasilno uzurpiraš radno mesto novinarima, želeći da prekineš dnevnik i proglasiš državni udar, a sve to samo s jednim jedinim ciljem - da Dragan Đilas ponovo ima mogućnost da obrće silne milione u RTS sekundama.

U sistemu vrednosti Boška Obradovića, pojave koja je u apsolutnom vlasništvu tajkuna Dragana Đilasa, demokratija se manifestuje kroz nasilni odnos prema ženama i fizički obračun sa poslanicima koji ne pristaju da budu u vlasništvu tajkuna Dragana Đilasa, a štrajk glađu ožderavanjem je vid protesta protiv građana koji na biračkim mestima odlučuju o svojoj Srbiji.

U sistemu vrednosti Boška Obradovića, pojave koja je u apsolutnom vlasništvu tajkuna Dragana Đilasa, sigurnost je kada kamenicama gađaš policajce, samo zato što sprečavaju da se pali i lomi imovina naroda, kojom bi da gazduje tajkun Dragan Đilas.“

#Bratislav Jugović