AKTUELNO

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, istakao je za Novo jutro televizije Pink da od nove Vlade Srbije očekuje da nastavi uspešan rad, pre svega na podizanju životnog standarda.

Komentarišući to što će se u budućem sastavu Vlade Srbije, kako je najavljeno, naći 50 posto žena, Milovanović je rekao da će Srbija, ukoliko to zaista bude tako imati najlepšu vladu u Evropi.

- Apsolutno pozdravljam, to je jako dobra i velika stvar za društvo i ravnopravnost. Žene su u mnogim poslovima temeljnije i preciznije, tako da je dobro videti što više i novih lica, ali i žena u vladi – rekao je Milovanović.

Kako kaže, ova Vlada bi trebalo da nastavi put prethodne, koja je, po mišljenju mnogih bila veoma uspešna.

- Srbija je po ekonomskim merama među najboljima u Evropi, tako da se nadam da će i buduća uspešno raditi na tome, na poboljšanju životnog standard ljudi. Prvi motiv bi trebalo da bude da kada se završi mandat, da plate i panzije budu za procenat makar veće – rekao je Milovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, rekao je da su žene i u boksu drugačije od muškaraca, koji kako kaže, pre udarca ustuknu, dok to kod ženskog pola nije slučaj.

- Imamo premijerku koja se zaista borila, zato je i dobila drugi mandat. Siguran sam da će to biti jedan lep balans – rekao je Borovčanin.

On ističe da kada je ekonomija jaka, kada su ljudi zaposleni, kada se grade fabrike i putevi, treba tako i nastaviti.

#Saša Milovanović