AKTUELNO

Narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS-a Bratislav Jugović ističe da ne postoji Čačanin koji ne zna da Boško Obradović u selu Vranići u kojem je rođen nije bio sposoban ni kokošinjac da napravi.

- I dok on sebe prikazuje kao čoveka koji kukuriče o demokratiji, niko se ni iz njegovog sela ne osvrće na besmislice i laži o kojima on galami, već u velikoj većini glasaju Aleksandara Vučića - navodi Jugović.

Prema njegovim rečima, za razliku od Boška Obradovića, tajkun Dragan Đilas je sebi napravio perverznu zabavu i u svom kokošinjcu je Obradoviću omogućio da bude petao koji se u glupavim javnim nastupima utrkuje sa Marinikom Tepić i ostalim đilasovcima.

- I tako kljucakaju koješta u etar, kako im je osmislio tajkun Dragan Đilas, ne bi li se u javnom prostoru sve manje postavljalo pitanje o poreklu Đilasovog nepristojnog bogatstva stečenog u vreme pljačkaških privatizacija i vladavine žutog kartela. I uporno zaboravljaju da ne postoji časni domaćin u bilo kojem selu u našoj prelepoj Srbiji koji bi u svom dvorištu poželeo da ima petla poput Boška Obradovića - dodao je Jugović.

#Boško Obradović

#Bratislav Jugović