AKTUELNO

Igor Simić, potpredsednik Srpske liste, izjavio je da nepismeni idiot Ivan Ivanović može biti sudija nečijih političkih uspeha ili neuspeha samo u Đilasovoj i Šolakovoj zoni sumraka ili nekom paralelnom univerzumu.

- Uvek je među Srbima bilo prostaka koji su napadali pristojne i odgovorne ljude, ali nikada takvi nisu imali prajm-tajm televizijske termine za zagađivanje javnog prostora dok to u praksu nisu uveli Đilas i Šolak - navodi Simić u saopštenju i dodaje:

Srbi na Kosovu i Metohiji ponosni su i na Aleksandra Vučića i na Marka Đurića zbog toga što su bili spremni da žrtvuju sve lično boreći se za interese Srbije i nas koji živimo na Kosmetu.

Kako kaže, prostačine i štetočine poput Ivana Ivanovića i njegovih šefova Đilasa i Šolaka su veći neprijatelji srpskih interesa od onih koji danas ližu rane nakon što su se poraženi i izubijani vratili iz Vašingtona.

- A pobedili su ih upravo Vučić i Đurić, i zato ne damo idiotima i prostacima da napadaju one koji brane Srbiju i srpski narod - zaključio je Simić u saopštenju.

#Igor Simić

#Ivan Ivanović

#Marko Đurić