AKTUELNO

Nemanja Joksimović, poslanik SNS, smatra da je poslednja izjava Tanje Fajon još jedan dokaz da je ova slovenačka političarka pod direktnim uticajem Dragana Đilasa.

Joksimović kaže da Fajon nakon što je otvoreno podržala Dušana Petrovića i Nebojšu Zelenovića na lokalnim izborima u Šapcu, u svom maniru nastavlja otvoreno da podržava nasilan deo srpske opozicije, u narodu poznat po pljačkaškim privatizacijama, izdaji nacionalnih interesa i punjenju vlastitih džepova nauštrb gradjana Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ono što je tužno, jeste što jedan predstavnik Evropskog parlamenta, pa makar to bila i Đilasova marioneta Tanja Fajon, otvoreno podržava nasilne proteste koji su organizovani nakon parlamentarnih izbora, a koje su njeni miljenici odlučili da bojkotuju, jer su svesni da ni smanjeni cenzus od 3 odsto ne bi uspeli da pređu. Umesto da osudi nasilje koje su sprovodili sa svojim huliganima na ulicama Beograda, ali i drugih gradova Srbije, Đilasov portparol Tanja Fajon nastavlja da obmanjuje, kako srpsku, tako i evropsku javnost - istakao je Joksimović u saopštenju.

Foto: Tanjug, Beta

Joksimović kaže da je jedino što ovoj slovenačkoj političarki kvari planove jeste što su svi, i u Srbiji, ali i u Evropi, odavno prozreli njene namere, pa njene izjave niko ne uzima za ozbiljno.

#Dragan Đilas

#Nemanja Joksimović

#Tanja Fajon