AKTUELNO

Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS-a, izjavio je da su iza Dragana Đilasa, nažalost, narodu u Srbiji ostali su samo dugovi.

Stefanović kaže da se samo zaduženje Grada Beograda merilo milijardama evra, koje je Aleksandar Vučić vođenjem domaćinske politike otplatio.

- Nezaposlenost, koja je u Đilasovo vreme bila 26 odsto, danas je 7,3 i tu razliku građani Srbije odlično vide. Iza Dragana Đilasa ostale su afere i teški kriminal, počev od kuće „Velikog brata“ i replike Terazija preko preplaćenih rekonstrukcija bulevara do preprodaje reklamnih sekundi i čerupanja državnih firmi, koje sudovi u Srbiji i dan danas imaju problem da raščivijaju - rekao je Stefanović, navodi se u saopštenju.

Stefanović ističe da su narodu iza Đilasa i bratije ostale rasprodate fabrike i razorena privreda Srbije, a na računima Đilasovih privatnih kompanija milijarde. 

- Zato i dalje očekujem od Đilasa odgovor na pitanje kako se od 74.000 evra zarađuju desetine i stotine miliona evra i to u vreme vršenja vlasti. I baš zato građani i danas ne veruju ni u jednu od Đilasovih laža i paralaža, ma koliko da ih je. Znaju da, za razliku od raznih tajkuna i njihovih ličnih interesa, iza Aleksandra Vučića stoje rezultati, obnovljena, izgrađena, ekonomski snažna i u svetu uvažena Srbija - zaključio je Stefanović.

#Aleksandar Vučić

#Dragan Đilas

#Nebojša Stefanović