AKTUELNO

Boško Obradović nije imao većinu na sednici Glavnog odbora “Dveri”, kada se odlučivalo da ova politička stranka pristupi u đavolski savez sa Đilasom. To zapravo znači da nije imao ovlašćenje od svojih saboraca da sklapa savez sa tajkunima, a on je to učinio, izjavio je Bratislav Jugovic, član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik.

"Aleksandar Vučić je u direktnom izboru, u prvom krugu, dobio podršku gradjana preko 50 odsto. Zašto onda Boško Obradović danima govori da Aleksandar Vučić nema ovlašćenje da u ime Srbije pregovara u Vašingtonu i Briselu?", navodi on.

Zapitao se da li to znači da ovlašćenja naroda koji je Aleksandara Vučića izabrao u prvom krugu na predsedničkim izborima nemaju nikakvu snagu? Ili možda, dodaje, Boško Obradović hoće da kaže da u ime Srbije može da pregovara samo onaj ko ima ovlašćenje tajkuna Dragana Đilasa i Dragana Šolaka. 

"Predsednik Srbije je u Vašingtonu postigao uspeh koji mu tajkuni nikada neće oprostiti. U suprotnom Boško Obradović bi ćutao", naveo je Jugović.

#Bratislav Jugović