AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beogada Goran Vesić objavio je na svom fejsbuk nalogu da izborna lista SNS "Aleksandar Vučić - za našu decu” na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu pobeđuje.

Kako Vesić kaže, Zelenović i Petrović imaju značajno manje glasova.

- Izborna lista Srpske napredne stranke “Aleksandar Vučić - za našu decu” na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu ubedljivo pobeđuje! Imaćemo bolji izborni rezultat i veći broj glasova nego na izborima koji su održani 21. juna! Zelenović i Petrović imaju manje glasova. Večeras sam sa našim hrabrim ženama i muškarcima u Gradskom odboru SNS koji u Šapcu vode neravnopravnu borbu protiv najgore lokalne vlasti u Srbiji.Ovo su jedini izbori na kojima nijedna opozociona stranka nije imala nijednog predsednika biračkog odbora, na kojima je bilo zabranjeno opozicionim predstavnicima u biračkim odborima da “priđu” glasačkim listićima kako im je naložio njihov pravi šef Dušan Petrović. Tako demokratiju razumeju Đilasovi puleni i Tanja Fajon. To su njihovi izborni uslovi - napisao je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

Da pdsetimo, u Šapcu su danas održani ponovljeni izbori na 27 od 100 biračkih mesta, a pravo glasa imalo je 28.800 birača.

#Goran Vesić