AKTUELNO

Boško Obradović, krijući se iza patriotskih parola, napada predsednika Aleksandra Vučića sinhronizovano sa onima koji zahtevaju da samoproglašenom Kosovu dopustimo članstvo u UN, Interpolu i drugim međunarodnim organizacijama, ocenio je danas član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev.

Predsednika Vučića i naš pregovarački tim, kaže Kozarev, zajedničkim snagama i organizovano napadaju i oni koji tobože sa Prištinom ne bi pregovarali i oni koji bi Prištini dali sve, a zapravo i jedni i drugi bi dali sve.

"Iza tih napada ne stoje ni politički principi, ni ideologija, ni briga za Srbe na KiM, a svakako ni dobre i poštene namere, već želja šačice razvlašćenih pojedinaca da profitiraju na bolnoj temi naše južne pokrajine", naveo je Kozarev u saopštenju.

Obradović se očigledno nada, kaže Kozarev, da će neiskrenim izlivima rodoljublja privući pažnju na sebe, i možda ubrati neki poenčić manipulišući osećanjima srpskog naroda, ali građani su nedavno na izborima, naročito na KiM, pokazali u kolikoj meri poklanjaju poverenje predsedniku Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, tako da će Obradovićevi napori ostati uzaludni.

"Zato je, na Obradovićevo pitanje ko je predsednika Vučića ovlastio da zastupa i brani interese Srbije, odgovor jednostavan: građani. A ko je Obradovića ovlastio da podmeće nogu sopstvenoj zemlji, i to će, siguran sam, kad tad izaći na videlo", zaključio je Kozarev u saopštenju.

#Boško Obradović

#Dušan Kozarev