AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je danas da su u istoriji revolucije podizali osiromašeni i obespravljeni, ali da nakon izjave potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića, Srbija može postati jedina zemlja na svetu u kojoj bi se desila "lopovska revolucija".

"Dakle, okupiće se prebogati lopovi i tajkuni, besni zbog toga što su onemogućeni da kradu, pa će u revolucionarnom zanosu na putu do vlasti pobiti sve poštene ljude koji im smetaju da se ponovo dočepaju državnog budžeta i narodnih para", rekao je Jovanov, saopšteno je iz SNS .

Prema njegovim rečima, tako bi se Miroslav Aleksić ponovo dočepao budžeta Trstenika, da nastavi tamo gde je stao.

"Da ponovo deli milione iz opštinske kase, kao da mu ih je tata ostavio. Da plaća gorivo mesnim zajednicama koje nemaju vozila, da finansira industrijske zone koje nikada niko nije video, da nastavi sa malverzacijama vezanim za Akva - park...", kaže Jovanov.

On ddoaje i da će mu verovatno krivična prijava zbog malverzacija koju je protiv njega podnela DRI pomoći da se dobro pozicionira u lopovsko-tajkunskom revolucionarnom rukovodstvu.

"Ideolozi i polit-komesari lopovske revolucije treba da znaju da njihove pretnje nikoga ne plaše, a da im nikada neće biti dozvoljeno da u Srbiji podižu revolucije, teraju Srbe na Srbe i tuđu decu guraju u smrt, da bi oni preživeli, dočepali se vlasti i ponovo bili u prilici da kradu i pljačkaju", ukazuje Jovanov.

On ističe da njihova glad za narodnim parama nije vredna života nijednog građanina Srbije.

"Zato lopovske revolucije neće biti i zato će lopovi i dalje biti daleko od narodnih para, ozlojađeni, besni i isfrustrirani. Ali nakon što su u Srbiji krali i otimali, neće i ubijati", poručio je Jovanov.Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić rekao je za Nova.rs da nije pristalica revolucije, ali da je ne isključuje kao mogućnost ukoliko vlast nastavi da se ponaša u, kako kaže, "diktatorskom maniru".

On smatra da će Aleksandar Vučić vladati dok se, kako kaže, "ne podignu građani Srbije i pokrenu ustanak i naprave neku revoluciju".

#Milenko Jovanov