AKTUELNO

Pokret socijalista naveo je u današnjem saopštenju da se iza kampanje protiv Telekoma i drugih državnih preduzeća krije, kako kažu, poslovni i politički interes Dragana Ðilasa, predsednika Stranke slobode i pravde.

PS tvrdi da Ðilas, preko funkcionerke ŠP, Marinike Tepić, pokušava da "diskredituje i uništi" svaku državnu kompaniju koja pokreće srpsku privredu i zapošljava građane Srbije.

"Ðilasova Marinika je spremna da uništi velike državne kompanije koje zapošljavaju na hiljade radnika zarad poslovnih i političkih interesa svog šefa Dragana Ðilasa", navodi PS.

Iz ove partije kažu da neće da ćute na "laži" Ðilasa i Marinike (Tepić), jer, kako dodaju, te laži ugrožavaju srpske radnike i njihove porodice.

"Kao partija levice, ne možemo i nećemo da ćutimo na bolesne laži Marinike Tepić koje direktno ugrožavaju Srbiju i srpske radnike", stoji u saopštenju.

PS takođe ističe da se iza "svake laži" krije i lična mržnja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Spremni su na svaku laž, kao što su lagali o Krušiku, tako danas lažu i o Telekomu i o Železari, a iza svake te podle laži krije se lična mržnja prema Aleksandru Vučiću i poslovni interesi Dragana Ðilasa", zaključuje PS.

#Dragan Đilas

#Pokret socijalista