AKTUELNO

Član Glavnog odbora SNS Ivana Tomić Ilić ocenila je večeras da se Junajdet grupa, za koju kaže da je jedan od Ðilasovih glasnigovornika, pridružila lažima koje danima unazad pokušavaju da plasiraju "Ðilasove satrape poput Marinike".

"Građanima Srbije je jasno da su najveći tajkuni, lopovi i medijski trgovci upravo Dragan Ðilas i Dragan Šolak, koji ponovo žele da gospodare medijima u Srbiji i trguju reklamnim sekundama, a Ðilas je upravo trgovinom sekundama stakao višemilijonsko bogatstvo", istakla je Tomić Ilić u pisanoj izjavi za Tanjug.

Ona je podsetila javnost i građane Srbije, da je upravo Ðilasovim firmama kroz „poslovne“ šeme sa Telekomom Srbija, i to u vreme dok je Ðilas bio na vlasti, direktno iz Telekoma uplaćeno više od 4,3 miliona evra za „marketinške usluge“".

Tomić Ilić ocenjuje da Ðilasa boli činjenica da više ne može da pljačka imovinu građana Sebije i da stvara lično bogatstvo.

"Cilj ovakvih napada na predsednika Aleksandra Vučića je upravo bolesna želja da se ponovo domognu vlasti, fotelje i nastave svoju prljavu politiku pljačkanja, kako medija tako i građana Srbije", zaključila je Tomić Ilić.

Junajted grupa saopštila je ranije da predsednik Srbije pokušava da odbrani Telekom, a da iznosi neistine na račun komapnije SBB.

#Ivana Tomić Ilić