AKTUELNO

Ovim putem pozivam kompaniju "United Group" da, umesto današnjih sramnih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prestane da politizuje svoje poslovanje u Srbiji i opredeli se za zdravo konkurentsko i etično poslovanje u našoj zemlji, napisala je u svom saopštenju izvršni direktor za privatne korisnike Telekoma Srbije Jana Ljubičić.

Najpre da ih podsetim da se "ne spominju u javnosti različite informacije o neuspesima u poslovanju Telekoma", kako to oni tvrde, Marinika Tepić i Miroslav Aleksić u javnost plasiraju potpune laži. Oboje "posluju" po nalogu Dragana Đilasa, slučajno ili ne u javnosti poznatog i po bliskosti sa vlasnikom "United grupe", navodi Ljubičić.

Svo troje navedenih potiče iz političke grupacije koja se u istoriju naše zemlje upisala sa sistematskim urušavanjem državnih preduzeća i fabrika, koje su zatim kroz privatizacije prodavane u bescenje i uništavane. U ta vremena pola miliona zaposlenih u Srbiji ostalo na ulici, preduzeća rasprodata i zatvorena, a razni privatni računi uvećani, dodaje ona.

Kako kaže, ne zna ni sada šta su namere današnjih besramnih kampanja protiv "Telekoma", a na koje se koliko vidi "United media" nadovezuje i naglašava da će "Telekom" na sve njih odgovoriti svakako još boljim rezultatima poslovanja i uslugama za svoje korisnike.

-Ipak teško mi je da ne primetiti da "United grupa" u našoj zemlji, kao dobrom domaćinu svim stranim investitorima, nastupa u najmanju ruku nepristojno - kaže ona.

-Ravnopravnost poslovanja, po viđenju "United Group", bila bi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne sme štititi interese državnih preduzeća, ne sme javno reći da im neko lažima urušava poslovanje i na drugoj strani mora omogućiti pojedinim stranim investitorima da što više zarade, pa bilo to i na uštrb sopstvene zemlje - dodaje.

Ubeđena je, kako kaže, da "United grupa" odlično zna da je to u Srbiji bilo moguće jedino u vreme Dragana Đilasa i ostalih, ali i da "United grupa" zna da to nije značenje pojma ravnopravnost i da to tako ne funkcioniše ni u jednoj drugoj zemlji u kojoj posluju.

-Zato ih još jednom pozivam na utakmicu kvalitetom usluga, a ne političkih kampanja - kaže Ljubičić u saopštenju.

#Jana Ljubičić

#Politika

#Telekom

#United Grroup

#poslovanje