AKTUELNO

Posle silnih spekulacija ko stoji iza cele priče, ispostavilo se da nije u pitanju ni BIA, ni državni organi, vlast, niti Dragan Đilas...

Skandal o prisluškivanim razgovorima u kafani doskorašnjeg potpredsednika Narodne stranke Nikole Jovanovića u kojima on pogrdno govori o lideru te partije Vuku Jeremiću ne jenjava. Međutim, posle silnih spekulacija ko stoji iza cele priče, ispostavilo se da nije u pitanju ni BIA, ni državni organi, vlast, niti Dragan Đilas.

Otkako su isplivali audio snimci, deo opozicije nekadašnjeg SzS brujao je o tome da su sve namestili državni organi. Međutim, na portalu Nova.rs objavljena je vest o tome da su Jovanoviću smestile - kolege iz Narodne stranke!

Kako se navodi na tom portalu, Jovanovićev sagovornik u pomenutom razgovoru je Radoje Cvetić, predsednik odbora Narodne stranke u Kniću.

Sa druge strane, zanimljivo je da je ova informacija isplivala baš na jednom od Đilasovih portala. Drugim rečima, izgleda da Dragan Đilas sada optužuje Vuka Jeremića da se bavi prljavim nameštanjima.

#Dragan Đilas

#Nikola Jovanović

#Vuk Jeremić