AKTUELNO

Jelena Vukoičić, politikolog, komentarišući snimke na kojima Nikola Jovanović, doskorašnji potpredsednik Narodne stranke, a sadašnji član SSP-a Dragana Đilasa, govori o Vuku Jeremiću i Mariniki Tepić, kaže da od stvaranja SzS njih samo potresaju afere i da je to jedino po čemu su poznati.

Vukoičić kaže da su oni poznati i po otvorenim napadima i fizičkom nasilju, pretnjama, posebno ženama.

- Tu im je udarna pesnica bio gospodin Obradović iz Dveri. On više nije sa njima, očigledno su ocenili da im je naneo više štete nego koristi. Ono što nisu imali je politički program, zajednička politička platforma. Nisu imali šta da ponude građanima, jedino što su nudili je animozitet prema Aleksandru Vučiću i SNS-u - rekla je Vukoičić za Novo jutro TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Vukoičić smatra da je SzS išao na to da animira sve one ljude koji su nezadovoljni vlašću i da ih privuče na svoju stranu samo zbog toga što napada Aleksandra Vučića.

- Ali, oni nisu imali da ponude nikakve konkretne projekte - ocenila je Vukoičić.

Kako kaže, to što oni rade ne može da donese ni kratkoročne ni dugoročne rezultate.

Dušan Stojaković, urednik ekonomske rubrike u Večernjim novostima, kaže da je ono što se pojavljuje u snimcima Nikole Jovanovića skandalozno.

Foto: TV Pink Printscreen

- Taj govor je neprimeren čak i za kafanu... On je pun ružnih diskvalifikacija. Prosto je to neverovatno - ocenio je Stojaković.

Kako kaže, mi smo sada svedoci postojanja neke vrste netrepeljivosti među tim političkim saveznicima.

#Dragan Đilas

#Dušan Stojaković

#Jelena Vukoičić

#Nikola Jovanović