AKTUELNO

Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik, izjavio je da je Boško Obradović „Čačanin kome je tajkun Đilas gazda i jedini Čačanin koji po svom moralu ne podnosi uspehe svojih protivnika, čak i kada je to uspeh Srbije i svih njenih građana.“

- U odbrani svetinja i srpskog naroda na prostoru Kosova i Metohije najveći doprinos je dao Aleksandar Vučić. Ne postoji veći podvig, u borbi za integritet Srbije na prostoru Kosova i Metohije, od pobede koju je ostvarila delegacija Srbije kada je izdejstvovala da se veliki broj država, koje su priznale kosovsku nezavisnost, usprotivi da takozvano Kosovo postane članica Interpola. Boško Obradović ovaj uspeh Srbije nikad neće oprostiti Vučiću – navodi Jugović u izjavi.

Ističe i da Obradović ne može da podnese to što se Vučić bori za interese Srbije i njenih građana.

- Ne oprašta Boško Vučiću ni što je cenjen kod pripadnika srpskog naroda u regionu i kod građana Srbije, a ni to što je cenjen i na istoku i na zapadu. Deluje da Boško samo priželjkuje i da bi se jedino obradovao nekoj nesreći Srbije. Deluje da bi Boško i njegov gazda Đilas bili srećni samo da vide Vučićevo zabrinuto lice. Žalosno, ali i istinito – zakljućuje Jugović.

#Bratislav Jugović