AKTUELNO

„Bošku Obradoviću ni korona nije bila dovoljno snažan partner u njegovoj borbi da bez izbora dovede svog gazdu Dragana Đilasa na vlast, izjavio je danas Bratislav Jugović, član glavnog odbora SNS.

On neodoljivo podseća na dete koje umišlja da će jednog dana biti veliki šampion, ali ga u tome sprečava aut linija o koju se neprestano sapliće, publika koja navija za protivnika, sudija koji je kriv, jer sudi po propisima i mnoge druge besmislice.

Bošku Obradoviću je neostvaren san da bude na čelu ministarstva sile, zato što je to odgovor na frustraciju što se već godinama unazad sapliće o debelu liniju koju je iscrtavao svojom mržnjom prema Aleksandru Vučiću i ministru Nebojši Stefanoviću.

Boško Obradović je izabrao da bude Đilasov partner, ne sluteći da je za Đilasa partner isto što i sluga. I sada, nakon mnogo izgubljenih utakmica, kroz saopštenja u kojima napada Vučićevog lojalnog saradnika ministra Nebojšu Stefanovića, Boško Obradović uvežbava teatralane padove u svojoj omiljenoj zabavi da se sapliće o debelu liniju koju je svojim frustracijama godinama unazad iscrtavao.“

#Bratislav Jugović