AKTUELNO

Povodom zahteva pevača Vlade Georgieva da nekim tv stanicama sa nacionalnom frekvencijom treba oduzeti dozvolu za rad, oglasio se uređivački kolegijum Rtv Pink.

Mislili smo da je vreme političkih komesara odavno za nama, no član izbornog štaba Saše Jankovića, pevač po zanimanju, Vlado Georgiev podseti nas da to vreme nije prošlo. Lake note dotični bi zamenio kožnim mantilom, komesarkom torbicom i po kratkom postupku da oduzima televizijama nacionalne frekfencije i ponovo raspisuje konkurs za nove, samo po njemu znanim kriterijumima. Verovatno i sa njegovom potvrdom o političkoj podobnosti.

Da li su široj javnosti poznate navodne osobine Georgieva poput nepristarnosti, pristojnosti i političke neopredeljnosti. Nažalost nisu, jer pripada izbornom štabu Saše Jankovića. Ostaće upamćen i po čuvenom nastupu na konvenciji Jankovića u hali Sportova u alkoholisanom stanju.

Pitamo se, da li je Georgiev u svesnom stanju dao izjavu da bi nacionalnim emiterima oduzimao frekvencije? Želimo da verujemo, da nije i očekujemo da kad postane svestan svojih reči, uputi javno izvinjenje. Ako ništa drugo, bilo bi pošteno da Georgiev javno kaže koliko je novca zaradio upravo od tih nacionalnih emitera, kaže se u saopštenju kolegijuma TV Pink.

#Saša Janković

#Televizija Pink

#vlado georgiev

'