AKTUELNO

Pošto je Đilas video da ga narod neće i da ne može da pobedi nikada na izborima smislio je da ga sada Evropa dovede na vlast. Jer on sam ne ume, izjavio je na svom fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

"Nosio flor? Gde? U Češkoj gde je živeo? To je taj strašni podanički mentalitet koji Đilasova politika pokušava da nametne Srbima. Tadić koji se izvinjavao Hrvatima svaki put kada ih je video, Đilas koji laže kako je nosio crni flor. Njima su Srbi krivi za sve i samo oni nemaju prava", rekao je Vesić. 

Vesić ističe da je Đilas sada naprosto postao “Evropljanin” i javno se distancira od kuma Mlađana Đorđevića i Boška Obradovića, iako rade zajedno.

"Tako Đilas razume politiku. On bi da kupi, da plati, da ga neko drugi ustoliči na vlast. Pokušao je silom pa ne ide, pa je sada postao “evropejac”, očekujući da će iz inostranstva da ga proglase predsednikom. Dok je on devedesetih godina sedeo u dalekoj Češkoj mi smo se ovde borili za Srbiju", rekao je Vesić, i dodao:

"Evo slike Aleksandra Vučića i mene na protestu ispred Studija B kada ga je Milošević nezakonito preuzeo.

"Mi nismo nosili “flor” u praškim pivnicama, jurili stipendije i pravili firme kao Đilas već se borili. Tu je razlika između nas. I devedesetih, i danas!", naveo je Vesić.

#Dragan Đilas

#Goran Vesić