AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić ocenio je danas da je profesor političkih nauka iz Graca Florijan Biber sklon izvrtanju istine i vređanju čitavog srpskog naroda i Srbije i da je, kao takav, "trešnja na torti prilično posnog paketa strane pomoći posrnuloj opoziciji".

 Đurić je upozorio da, bez obzira koliko puta neko ko ne govori istinu, poput Bibera, potvrdi nečju laž, ona ne postaje istina. 

Biberov posao je, kako Đurić dodaje, da "tercira domaćim lažovima i prevarantima" u kampanji blaćenja srpske države i demokratski izabranih narodnih predstavnika.

Prema Đurićevim rečima, Biber bez obzira na sve, pokazuje više radne energije i marljivije radi nego tajkunski lideri srpske opozicije. 

Đurić ocenjuje da je "ta kandirana voćka", kako naziva Bibera, željom da utiče na izbor vlasti u našoj zemlji pokazala nastojanje svojih šefova da se mešaju u unutrašnje stvari u Srbiji. 

Funkcioner SNS kaže da je Biber i pored svog "naizgled akademskog stila", samo lažni argument, koji je u javnu komunikaciju u Srbiji uveden po principu "pitaj mog brata lažova". 

"Kada lažov potvrdi nečiju laž, makar se to ponavljalo i hiljadu puta, ona time ne postaje istina, i koliko god Florijana Bibera da iz rukava izvuku protivnici Srbije i koliko god zaglušujuću buku oni pravili na društvenim mrežama, oni laž ne mogu da učine istinom", navodi Đurić.

#Marko Đurić