AKTUELNO

Pokret socijalista saopšstio je danas da je Vuk Jeremić u autorskom tekstu za portal Euraktiv izneo niz laži i da time pokušava da moli za pomoć strane sile da pritiscima promene izbornu volje građana Srbije i učine njega faktorom sa kojim treba pregovarati.

"Jeremićevo cvilenje je jedinstveno jer su se na jednom mestu našle propagande laži o Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću koje se u poslednijh osam godina plasiraju od Prištine do Brisela. Kao i svaka petooktobarska kukavica navikla na luksuz zapadnih prestonica i ovaj od građana Srbije prezreni gubitnik moli za pomoć strane sile da pritiscima promene izbornu volje građana Srbije i učine njega faktorom sa kojim se treba pregovarati", navodi Pokret socijalista.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Kaže da time što za izabranu vlast Srbije kaže da je "pretnja kredibilitetu Evrope", Jeremić ne uzima u obzir to šta je rekao narod na izborima od 2012. godine do danas.

Pokret socijalista navodi da Jeremić može da pokuša da slaže strance kroz briselske portale i luksemburške medije, ali da nije uspeo da slaže Srbiju na izborima.

#Pokret socijalista

#Vuk Jeremić