AKTUELNO

Aleksandar Marković, član Glavnog odbora SNS kritikovao je lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa povodom najave da će organizovati protest ispred zatvora zbog uhapšenih tokom protesta prethodnih dana u Beogradu.

Navodeći da je Đilas "jasno i glasno" i danas potvrdio da je upravo on organizovao proteste ispred Skupštine i da organizuje huligane koji već danima nasrću na policijske službenike i imovinu naše zemlje, Marković tvrdi da je sada lider SSP odlučio da "oslobađa iz zatvora huligane koje opisuje kao mirnu i finu decuf".

"Juče je od njih prao ruke pokušavajući da nekoga ubedi u svoje debele laži - da su to Vučićevi huligani", naveo je Marković u saopštenju koje je informativna služba SNS dostavila medijima.

Dodao je da će sutra "verovatno sazvati konferenciju na kojoj ćemo čuti da je u redu i da je lepo da ih gađate kamenicama, lopatama, bakljama i flašama, onda i da ih polijete benzinom ili bacite zolju na njih kao što su 'njegova fina deca' planirala''.

Jasno je, kaže Marković, da Đilas ne odustaje od pozivanja na nerede, ali mu poručuje "da pristojnu i modernu Srbiju ne mogu pobediti divljaštvom i nasiljem".

#Aleksandar Marković

#Dragan Đilas

#protesti