AKTUELNO

Vladimir Đukanović, član predsedništva SNS, rekao je da je od ogromne važnosti da naše službe do kraja ispitaju ulogu nedavno na protestu u Beogradu uhapšenog Romana Levina, Izraelca rođenog u Ukrajini, inače, kako kaže, pripadnika radikalno levičarske organizacije.

- Čovek je po svojim stavovima očito i izdajnik Izraela, s obzirom na njegove stavove o Palestini, ali to je manje bitno. Očigledno je da se radi o tzv. profesionalnom revolucionaru, pripadniku terorističke međunarodne organizacije ANTIFA, koja zastupa radikalno levičarske ideje pod plaštom lažne borbe protiv fašizma. Suštinski, baš ta teroristička organizacija koristi najgore fašističke metode u svom delovanju - napisao je Đukanović na svoj fejsbuk stranici.

Đukanović, postavlja se pitanje šta dotični radi ovde?

Prema njegovim rečima, veoma je važno ispitati motive njegovog dolaska, ko mu je veza u Srbiji, kod koga je boravio i posebno da li u Srbiji postoji određena organizaciona ćelija terorista iz ANTIFE.

- Svedoci smo šta ova zločinačka organizacija čini širom sveta, posebno u SAD. Da li je i Srbija kao zemlja sa nacionalnom vladom došla na udar ovih terorista? Posebno je bitno ispitati načine komunikacije koje su upotrebljavali ovi ljudi, s obzirom da je kod njega pronađena veoma interesantna aparatura.
Puno pitanja se ovde otvara i zato je hapšenje ovog lica od velike dragocenosti - zaključuje Đukanović.

#Hapšenje

#Izraelac

#Vladimir Đukanović

#terorista