AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović za TV Pink je demantovao da policija šalje vodene topove na demonstrante, i da je iz pravca Banovog brda ka centru grada krenula policijska kolona koju čine oklopno vozilo sa vodenim topom i nekoliko marica.

Stefanović je za TV Pink rekao da nikava vozila, nikava oklopna vozila, nikakvi vodeni topovi, nikakav pokret bilo kakavih snaga ne ide prema Skupštini, ni u Beogradu niti bilo gde u Srbiji.

Stefanović je pozvao sve u Srbiji da se uzdrže od nasilja i poručio da se neće dozvoliti da neko lomi I ruši narodnu imovinu i da se neće dozvoliti da se ugrozi bezbednost i život bilo kog čoveka u Srbiji.

- Imamo situaciju da jedan deo ljudi lomi zgrade u Novom Sadu i Beogradu - rekao je Stefanović i dodao da jedan deo demonstranata planira da pod okriljem mraka učini štetu.

- Imamo informacije da jedan deo demontranata, kada padne mrak, planira da izvede određene aktvnosti, nemire, da ošteti imovinu i ugrozi bezbednost ljudi. Pozivam ljude da se ne bave nasiljem, nasilje nikom neće biti dozvoljeno - poručio je Stefanović.

#Demonstracije

#Nebojša Stefanović