AKTUELNO

Krsto Janjušević, član Glavnog i Izvršnog odbora SNS, izjavio je da se u Narodnu skupštinu Republike Srbije ulazi na vrata, ne preko krova.

Janjušević kaže da je pre nekoliko nedelja narod na izborima pokazao gde je kome mesto na političkoj lestvici Republike Srbije. 

- Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Vučiću narod je dao ubedljivo poverenje za doprinos na očuvanju i razvitku cele Republike Srbije. Grlati lideri tajkunskih stranaka koji su nosili vešala i pretili vešanjem, silovanjem, vojnim pučem i otkazivanjem poslušnosti vojske i sudova, izašli su iz lažne anonimnosti i udarili pravo na skupštinu Republike Srbije - rekao je Janjušević i dodao:

Kao i do sad, bez ikakvog razloga, bez objašnjenja, oni samo iskazuju bes, primitivizam i destrukciju i to u trenutku kad je Srbija preokupirana borbom sa pandemijom virusa COVID-19 kao i sve druge zemlje u svetu. Izbore smo završili, građani su rekli šta misle o svim ponuđenim kandidatima, a sada smo preokupirani uspostavljanjem reda i odgovornosti svakog na svakom mestu, od obdaništa sve do univerziteta.

Janjušević kaže da su nam najmanje sad potrebni neredi i haos, koji sprovode, ne obazirući se na zdravlje ni onih kojim manipulišu.

- Bando tajkunska, u skupštinu se ne ulazi ni preko krova ni preko zapaljenih policijskih automobila, ni preko nevolje građana Srbije, već kad skinete mrak sa svoje savesti, izađete na svetlo dana i učinite bilo kakav doprinos čoveku pored sebe. Tek tada ćete biti dostojni da vas neko sasluša, razmisli o vama i eventualno pusti da uđete u dvorište Narodne skupštine Republike Srbije - istakao je Janjušević i dodao:

Pristojna Srbija će uvek biti tu da pošalje snažnu poruku, da je snagom naroda i idejama za bolju budućnost spremna da se odbrani od političkih i medijskih siledžija!

#Krsto Janjušević

#Skupština Srbije