AKTUELNO

Sinoćnim divljanjima na ulicama Beograda i Novog Sada pristalice Dragana Đilasa, grupe koju predvodi Srđan Nogo i ostali iz takozvane opozicije, samo su još jednom pokazali da je nasilje njihova jedina politika, koju razumeju i koju primenjuju, ocenio je potpredsednik SNS Miloš Vučević.

To što su rušili i palili sve pred sobom, pa tako i nasilno upali u Narodnu skupštinu, a isto pokušali i u Gradskoj kući u Novom Sadu, nije samo odraz njihove potpune političke nemoći već nešto mnogo opasnije – to je napad na državu i njen pravni poredak"

"Kada napadate državne institucije, kamenicama gađate policiju, gazite i rušite sve pred sobom, pa ste još toliko besni i bahati da ne dozvolite prolazak kolima Hitne pomoći, samo pokazujete koliko poštujete građane Srbije. A sve što su radili nema nikakve veze sa brigom za građane, već jedino nasilnim preuzimanjem vlasti i pokušajem destabilizacije zemlje jer su svesni da na izborima nikada neće pobediti. Uostalom, građani su ih na izborima 21. juna i oterali na smetlište istorije, pa im se ovi sada valjda svete, ugrožavajući pri tome inače tešku epidemiološku situacije", naveo je Vučević.

Prema njegovuim rečima, sinoć su Đilas i njegova banda još jednom pokazali svoje pravo nasilničko lice, podsticani njihovim medijima koji su cele noći sramno navijali za još veći haos.

Ovo ludilo mora da stane! Srbija ne sme da dozvoli da grupica propalih političara naruši njene demokratske vrednosti i demokratski poredak. Moramo da pokažemo koliko smo snažni i jedinstveni da branimo budućnost naše dece"

#Miloš Vučevič