AKTUELNO

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oštro je danas reagovao povodom brojnih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji dolaze iz regiona i poručio da Vučić "očigledno mora da bude kriv i za sve što se dešava na Balkanu".

-Danima Vučića napadaju iz regiona. Traže njegovu odgovornost za svakog zaraženog na Balkanu. Pljuju ga u Hrvatskoj zato što njihova vlada ne testira obolele, napadaju ga u Crnoj Gori zato što su im skupi testovi, optužuju ga Šiptari za svoje promašaje i laži i zato što niko ni ne zna koliko ima zaraženih u Prištini. Vučiću nije dovoljno što je kriv za sve u Srbiji, nego mora da bude kriv i za sve na čitavom Balkanu - rekao je Vulin, saopštio je PS. 

Lider PS-a konstatovao je i to da je Vučić često usamljen u svojoj borbi za Srbiju i da oni koji mu duguju sve, ćute. 

-Na žalost i u toj borbi je uglavnom sam, oko njega ćute, čak i oni koji mu duguju sve, čekaju da prođe dan, zaklonjeni iza njega, sigurni da će on na sebe preuzeti svaki napad. Vučića i danas napadaju, ali niko još nije uspeo da mu kaže da su brojevi koje iznosi lažni - smatra Vulin. 

Vulin je istakao da mogu Vučića da mrze koliko god žele, ali da je Vučić taj koji govori istinu i koji pobeđuje.

Vulin je istakao da mogu Vučića da mrze koliko god žele, ali da je Vučić taj koji govori istinu i koji pobeđuje. 

-Možete da mrzite Vučića, može da izgleda kao da je sam, ali on uvek govori istinu, i on uvek pobedi - naveo je Vulin u saopštenju.

#Aleksandar Vulin

#Dragan Đilas

#reagovanje