AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik „Informera“ Dragan J. Vučićević ocenio je da lista „ Za našu decu – Aleksandar Vučić“ vodi pozitivnu kampanju i na uvrede opozicije odgovara konkretnim rezultatima, a ne mržnjom.

Vučićević je ukazao da je kampanja mirnija u odnosu na prethodne, a da se priča oko bojkota svela na dve stranke, partiju Dragana Đilasa i Dveri.

- I sami su priznali da je ta ideja ideja očajnička, ideja političkih gubitnika, očajnički potrez onih koji znaju da će izgubiti izbore. Svuda gde cene da bi mogli da dobiju izbore, javno ili tajno izlaze na izbore – naveo je Vučićević za Pink.

Ukazao je da se i Marko Bastać sprema da izađe na izbore, što potvrđuju poruke koje su dobijali građani Starog Grada od grupe građana čiji je šef Bastaćev najbliži saradnik. 

Foto: TV Pink Printscreen

- Očigledno da pokušavaju da zadrže pozicije i sačuvaju vlast na Starom Gradu, jer im se ne ispuštaju pozicije, fotelje i budžeti. Svuda gde misle da mogu da pobede izlaze na izbore i tamo su im izbori pošteni - i u Paraćinu i u Šapcu i u Starom Gradu, i na Vračaru – rekao je Vučićević.

Kako je dodao, oni znaju da na republičkim izborima ne mogu da pobede i da nemaju šanse da dobace preko pet ili šest odsto.

- Kampanja je sa strane vlasti apsolutno pozitivna. Nisam čuo ni jednu ružnu reč od ljudi koji predstavljaju listu „Za našu decu – Aleksandar Vučić“, a svaki dan slušam hiljade ružnih reči, laži na račun Vučića i SNS – naveo je Vučićević.

Prema njegovim rečima, SNS i Vučić za sada na uvrede ne odgovaraju uvredama nego vode kampanju konkretnim rezultatima. 

To je pozitivna kampanja, to je ono što nama treba i to raduje me da se politika u pozitivnom smislu menja u Srbiji. 

Foto: TV Pink Printscreen

Vučićević je rekao da nema sumnje da će kampanja da se zaoštri u poslednjim danima, ali to je normalno.

- Raduje me što sa strane onih koji su najodgovorniji za atmosferu u državi, sa strane vlasti nemamo prljavu kampanju, već najpozitivniju koju sam do sada video. Kampanja koju vodi lista „Za našu decu - Aleksandar Vučić“ je kampanja rezultata, a ne kampanja mržnje kao što je kampanja ovih koji glume bojkot – rekao je on.

Vučićević je ukazao da na izbore izlazi 20 lista, a to je nikad veća izborna ponuda.

#Dragan J. Vučićević

'