AKTUELNO

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je danas u Kraljevu da je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić u teškim vremenima oko sebe okupio čitavu naciju i da je uz svoj narod kada je najteže.

"Aleksandar Vučić je u ovim teškim vremenima pokazao koliko uspešan može da bude narod kada ima čvrstog vođu, čoveka koji je u stanju da oko sebe okupi čitavu naciju i koji pokazuje koliko je značajno biti vredan, uporan i marljiv , koji je uz svoj narod kada mu je najteže", rekao je Vulin obraćajući se članovima svoje partije i gostima iz Srpske napredne stranke.

On je istakao da je PS partija borbene levice koja ne menja strane i ne napušta svoje prijatelje, dodajući da PS nikada neće biti sa partijama DOS-a, ni po koju cenu.

"Mi nismo ljudi koji se menjaju, koji napuštaju svoje prijatelje i svoje ideale. Pokret socijalista može da bude na vlasti, može da bude u opoziciji, ali nikada neće biti sa partijama DOS-a". poruči je Vulin.

On je naveo da ne može PS sa sarađuje sa onima koji su opljačkali Srbiju, sproveli pljačkašku privatizaciju i pokušali da je uvedu u NATO.

Sa druge strane, kako je kazao, Vučić je uradio sve što je do njega pa je sada na građanima da izađu na izbore i kažu kakvu Srbiju žele.

Vulin je dodao da će PS uvek dati svoj doprinos u borbi za samostalnu i vojno neutralnu Srbiju o kojoj odlučuju samo građani Srbije.

Poručio je da će pokret socijalista uvek dati svoj doprinos u borbi za vojno neutralnu Srbiju, socijalno pravednu Srbiju i Srbiju koju u njoj odlučuju samo građani Srbije i niko drugi.

"Ne ambasadori, ne stranci, ne nevladine organizacije, građani Srbije i niko drugi", naglasio je predsednik Pokreta socijalista.

#Aleksandar Vulin

#Aleksandar Vučić

#Pokret socijalista

'