AKTUELNO

Boris Vuković, odgovorni urednik Srpskog telegrafa, rekao je za Pink da je predsednik SAD Donald Tramp, spreman da pokret ANTIFA stavi na listu terorističkih organizacija.

- Pokret ANTIFA iza svojih prava za slobodu krije u svom programu borbu protiv nacionalnih interesa, zatiranje porodice kao osnove društva. Često je to borba za prava gej populacije - kaže Vuković.

Kako je on ukazao, iza programa ove organizacije nalazi se čitav spektar priča koji finansira Džordž Soroš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tim novcem se finansira duboka država u Americi. Ljudi i u Srbiji koji se kriju iza tog pokretaANTIFA u stvari rade isto. Imate Mariniku Tepić koja je stavila to ANTIFA i dičila se time do onog momenta kada je Tramp rekao da će taj pokret staviti na listu terorista - navodi Vuković.

Objasnio je da je izražena želja određenih medija da se Srbi prikažu na svaki način kao zločinci i da se zatre svaki nacionalni interes i porodica kao osnov društva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragan Vujičić, novinar dnevnog lista ''Večernje Novosti'', rekao je da je ANTIFA vojska duboke države.

- Već su urađene analize protesta koji su krenuli u Americi pre šest - sedam dana i to je dobro uvežbana i organizovana armija. Obaveštajni oficiri iz policije i vojske su dobro videli strategiju njihove upotrebe - kaže Vujičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukazao je na to da ti protestanti koriste šifrovane poruke na društvenim mrežama.

- To je jedna vojska duboke države. U Americi ti protesti jenjavaju, ali jačaju u Evropi. Imate jednu sinergiju sa vlašću demokratskih država u SAD - navodi Vujičić.

On je objasnio da je organizaciju ANTIFA finansiraju porodica Rokfeler i Džordž Soroš.

#Boris Vuković

#Dragan Vujičić

#Novo jutro

'