AKTUELNO

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković ocenio je danas da je bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas iza sebe ostavio mnogo afera, među kojima se izdvaja nabavka podzemnih kontejnera, čije se posledice i dalje osećaju.

Mirković je ocenio da je tada grad potrošio skoro šest miliona evra, a da je efekat tog projekta bio nula, te dodao da je najgore to što grad i danas sanira posledice.

"Od samog početka tog projekta sve je bilo sumnjivo, projekat je usvojen bez odluke upravnog odbora, tenderska dokumentacija je bila sporna, a ono što je posebno interesantno jeste da smo 1.800 podžemnih kontejnera, koji su jako brzo propali, platili više od šest miliona evra", naglasio je Mirković, prenosi SNS u saopštenju.

Mirković smatra da samo ova afera jasno pokazuje da Đilasu nije stalo do boljeg života građana, već samo do ličnog interesa i interesa njegove najbliže kamarile koja ga je okruživala.

"Zbog ovakvih afera, kao i mnogih drugih, Dragan Đilas više ne zaslužuje da vodi ni mesnu zajednicu", zaključio je Mirković i dodao da građani žele politiku razvoja Beograda i Srbije i da će to pokazati na izborima 21. juna podrškom listi Aleksandar Vučić-Za našu decu.

#Aleksandar Mirković

#Dragan Đilas

#SNS

#podzemni kontejneri

'