AKTUELNO

Sukobi unutar Saveza za Srbiju ne miruju. Konstantin Samofalov, portparol Tadićeve Socijaldemokratske stranke, opet je na Tviteru ispljuvao Sašu Paunoviću, koji namerava da u Paraćinu izađe na izbore.

Samofalov je Paunović nazvao izdajnikom jer ne podržava bojkot izbora koji je proglasio SzS, a u kojem je bio i sam Paunović kao član DS. On je zbog toga i izbačen iz te stranke i nije vise njen potpredsednik. Inače, prozivke i teške reči koje predstavnici dela opozicije okupljeni oko Saveza za Srbiju upućuju jedni drugima postaju sve grublje. 

Koliko je razdor među SzS produbljen govori i nastavak sukoba između Konstantina Samofalova i aktuelnog predsednika opštine Paraćin, Saše Paunovića.

Samofalov je na Tviteru reagovao na status koji je Paunović objavio, napisavši kako je Paunović bio nelojalan i izdao bojkot izbora.

- Umesto da pridobijate članstvo i pristalice za svoju politiku, dovoljno je da kupite, korumpirate, ucenite par članova statutarne komisije i da preko njih svoju volju namećete članovima i pristalicama stranke bez obzira na činjenice, ustav i zakon - objavio je Paunović

Reči koje je portparol SDS-a uputio nisu bila nimalo neoptužujuće

- Umesto da se lojalno pridržavaš odluke opozicije o bojkotu, ti odlučiš da izdas bojkot. I sve to samo da bi i posle 20 godina ostao vlast u Paraćinu, a pritom držiš lekcije o kupovini i korupciji. Ukratko, kad paraćinski Palma drži predavanje o čestitosti i poštenju u politici - napisao je Samofalov.
Do tebe je izdaja bojkota, definitivno - diretnije je istakao stav Samofalov.

Na ovakvu prozivku Paunović je odogvorio opaskom nazvavši sadašnje rukovodstvo SDS-a dvorjanima DS.

Razumem da ti je baš teško, sve ste probali da na vreme smenite Lutovca i instalirate SDS rukovodstvo u DS, vi dvorjani sa nekadašnjeg DS dvora, pa da onako opušteno izađete na izbore, ali ćorak. Šta ćeš, zla sudbina.

#Izbori

#Konstantin Samofalov

#saša paunović

'