AKTUELNO

Današnji skandal koji je smišljeno sproveden od strane Boška Obradovića je slika i prilika pravog sledbenika Dimitrija Ljotića, rekao je član predsedništva Srpske Napredne Stranke Zoran Đorđević.

"Moja poruka Bošku Obradoviću i sličnim siledžijama je da je fašizam iskorenjen i da danas, nakon što obeležavamo 75 godina Pobede nad fašizmom neće proći ekstremna politička folozofija koju Obradović i njegovi istomišljenici propagiraju. Nedemotkratsko ponašanje i nasilje nisu odlika današnje Srbije i svima onima koji se tako ponašaju i koji ekstremizam propagiraju i sprovode na ovaj način je mesto u zatvoru a ne u Narodnoj Skupštini", rekao je Đorđević.

Pozivi na linč, organizovanje upada na Radio Televiziju Srbije, poziv na ubistvo predsednika i silovanje njegove dece i porodice, organizovanje paljenja knjiga, napadi na narodne poslanike i fizički obračuni sa ministrima su za ne samo osudu javnosti već dugotrajnu zatvorsku kaznu, zato pozivam nadležne organe da adekvatno reaguju, dosta smo trpeli teror Boška Obradovića!

#Zoran Đorđević

<
'