AKTUELNO

Gornjomilanovački odbor Nove Srbije podržavaju kandidaturu aktuelnog premijera Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, uprkos tome što je Predsedništvo NS oldučilo da podršku da kandidatu Vuku Jeremiću.

Iz NS u Gornjem Milanovcu, poručuju da predsednik stranke Velimir Ilić, nije bio izričit da se poštuje odluka vrha stranke, pa su članovi Opštinskog odbora odlučili da urade ono što je, kako kažu, najbolje za građane te opštine.

Potpresednik Opštinskog odbora NS Desimir Jovanović, kaže da se ovog puta nisu poneli stranačkim interesima, već interesima građana.

"Niko ne daje za pravo da gledamo lične interese bilo kog člana, onih koji sede u odborničkim klupama ili onoh koji su članovi veća. Isključivo gledamo inetres opštine i građana. Svaka stranka, pored toga što smo zajedno u vlasti, vodi svoju politiku", rekao je Jovanović.

On je podsetio da NS u loklanom parlamentu ima četiri odbornika, i poručio da može svako da misli ko šta hoće, ali da u NS ne postoje razmirice.

"Vladajuća većina u Gornjem Milanovcu, koju čini i NS, do sada je ostvarila dobre rezultate kada su u pitanju infrastrukturni prijekti, a i NS je tome dala značajan doprinos", rekao je potpredsednik Opštinskog odbora NS Boško Milovanović.

Prošle nedelje i članovi gradskog odbora NS u Užicu, doneli su odluku da na predstojećim predsedničkim izborima podrže Vučića, obrazlažići je kao značajnu za funkcionisanje lokalne samouprave i da je u interesu svih građana.

#Aleksandar Vučić

#Velimir Ilić

#sns.org.rs

'