AKTUELNO

Poverenik Opštinskog odbora Voždovac, Ivana Tomić Ilić, ocenjuje da napadi na ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića predstavljaju „dno“ politike lidera SzS Dragana Đilasa.

Kako navodi, sramn je i licemerno to što neradnici, poput Jeremićevih i Đilasovih Voždovčana, ne čine ništa da pomognu i olakšaju našim najstarijim sugrađanima ove dane izolacije, ali nalaze za shodno da kritikuju onoga koji to učini. 

- Napadi na ministra Stefanovića, i to samo zato što su mu građani i briga o njima na prvom mestu, jeste dno đilasovske politike. Obilazak volontera i sugrađana na Voždovcu nije pojedinačni slučaj, naprotiv ministar Stefanović je danonoćno na terenu sa građanima, gde nema mesta politici. Jedini koji svakodnevno vode kampanju, koji na dnevnom nivou izreknu nebuloze samo sa ciljem da uvrede nekoga jesu upravo predstavnici SzS, kome i Jeremićeva stranka pripada – navodi Tomić Ilić. 

Dodaje da na teretnu u trenucima borbe sa epidemijom nema ni Đilasa, ni Jeremića, a ni njihovih ljudi, jer vode „tastatura politiku i virtuelnu kampanju“ od prvog dana pandemije. 

- Najoštrije osuđujem svakodnevne napade na predstavnike Vlade Srbije koji četiri nedelje danonoćno čine sve da spasu život Srbije i svih nas, odgovorni ljudi se bore protiv korona virusa i daju svoj doprinos u toj borbi, a neodgovorni poput Đilasa i Jeremića šire laži, dezinformacije i kreiraju lažne vesti sa ciljem da steknu koji politički poen – zaključuje Tomić Ilić. 

#Dragan Đilas

#Ivana Tomić Ilić

'