AKTUELNO

Lideri jednog dela opozicije pokušavaju da pokrenu pitanje izlaska na izbore, dok pojedini lideri već pozivaju na odlaganje izbora, rekli su gosti TV Pink.

Predrag Jeremić, urednik portala "Embargo" rekao je za Pink da u jednom delu opozicije postoje najave da se napravi politička fama i pokrene pitanje o tome da li treba izaći na izbore zbog korornavirusa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni uopšte nemaju problem, bar do sada iskustva u Beogradu i kada su se pojavljivali Đilas, Obradović i Vuk Jeremić. Oni nemaju problem, oni mogu da donesu jedan paketić sa maskama i da podele tih sto-dvesta ljudima - ukazao je Jeremić.

Prema njegovim rečima ovom delu opozicije problem su stranke koje mogu da okupe više ljudi.

Darko Zlojutro, novinar rekao je da su lideri Saveza za Srbiju nakon što se u Kini pojavio koronavirus predlagali da se u Srbiji ukinu svi javni skupovi poput mitinga političkih stranaka u predizbornoj kampanji ukinu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Čim se zabeležio prvi slučaj zaraženog sa koronavirusom u Srbiji, Boško Obradović je izašao sa pričom da treba odložiti izbore. Ništa novo u ovim pokušajima, a predsednik Aleksandar Vučić je juče izjavio da bi ga taj deo opozicije, ako se to uopšte može i tako nazvati najradije da ga stavi u izolaciju, ali ne od 14 dana koliko traje a izolcija kada je koronavirus u pitanju nego do 26. aprila - rekao je Zlojutro.

On je osudio uvrede koje su upućene predsedniku Vučiću potvrdivši da je neophodno izbeći vređanja čak iako traje predizborna kampanja.

#Darko Zlojutro

#Novo jutro

#Predrag Jeremić

'