AKTUELNO

Saša Milovanović, direktor "Srpskog telegrafa", komentarišući poziv lidera Dveri Boška Obradovića na vojni udar kaže da je tužno da se oni zovu Savez za Srbiju, a da žele Srbiji sve najgore i ništa dobro, što su pokazali različitim potezima.

- Najnoviji potez je potez Boška Obradovića, ljotićevca, koji traži da se bukvalno ubije Aleksandar Vučić, iako to nije rekao, zato što to nije mogao da prevali preko jezika i napiše na tviteru, ali je napisao sve ostalo, što se svodi na likvidaciju Aleksandra Vučića – rekao je Milovanović za Novo jutro TV Pink.

Kako kaže, oni ne mogu da se pomire sa činjenicom da je Aleksandar Vučić uradio toliko stvari za ovu zemlju, koliko oni ne bi uradili za deset života i samim tim ne biraju sredstva.

Foto: Twitter.com

- Ne samo da niko iz SzS nije osudio takvu stvar, nego se danas utrkuju u svim njihovim medijima da brane njegov stav – ocenio je Milovanović.

Prema njegovim rečima, priča o puču je probni balon za sam dan izbora, jer oni prave teren da izazivaju i čine razne loše stvari.

Dejan Vuk Stanković, politički analitičar, osvrnuo se na izbornu kampanju, rekavši da će izbori biti zanimljivi jer će postojati četiri nivoa kampanje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jedan nivo kampanje je ono što je od prve važnosti, a to je da se potvrdi kredibilitet demokratskog sistema, a to je da izađe dovoljan broj građana na izbore, uprkos bojkotu, da se potvrdi izlaznost veća od 50 odsto – naveo je Stanković i dodao:

Drugo, to je kampanja klasična koja se tiče političkih programa i kandidata i treće, to je kampanja za bojkot, što je specifičnost ovih izbora.

Kako kaže, postojaće i kampanja za lokalne izbore koja će biti dinamična i interesantna.

#Boško Obradović

#Dejan Vuk Stanković

#Saša Milovanović

'