AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić dao je potpisao je danas podršku listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu" i poručio da će 26. aprila u rukama građana Srbije biti odluka kako će se naša zemlja dalje razvijati.

On je u Opštinskom odboru SNS Vračar rekao da će građani odlučiti da li žele da se nastave promene i reforme i da li žele da Aleksandar Vučić i SNS, koji su izgradili 350 kilomatara auto-puteva, u naredne četiri godine izgrade još 700 kilometara.

"Da li cene to što je infalcija od 11 odsto 2011. u 2019. bila 1,9 odsto, da li žele da Srbija nastavi sa promene, da li žele da raste životni standard? Danas je u Beogradu prosečna plata 633 evra, pre šest godina je bila 465 evra, danas je u Srbiji prosečna plata 500 evbra, a 2012. je bila oko 310 evra", rekao je Vesić.

Naveo je da građani treba da kažu da li žele da pozicija Srbije u međunarodnoj zajednici bude još bolja, da li žele da se nastave promene ili žele da se vrate na staro, pre 2012. godine.

"Građani su uvek u pravu. Aposutno sam siguran da će građani doneti pravu odluku, da će podržati listu Aleksandar Vučić - Za našu decu, da će podržati one koji vode ovu zemlju u pravom pravcu", rekao je Vesić.

Naveo je da pre nego što donesu odluku, građani treba da sebi daju odgovor na tri pitanja.

Foto: Pink.rs/Savski venac

"Da li se danas u Srbiji živi bolje nego 2012. godine? Da li oni koji ne vide da se grade putevi, da raste životni standard, da imamo nove investicije, da se smanjila nezaposlenost, da Srbija bolje stoji u međunarodnoj zajednici? Da li ti mogu da vode Srbiju? Na kraju, ono što je najvažnije pitanje - da li Srbiju u kojoj zele da njihova deca žive može da izgradi Aleksandar Vučić ili bilo koji drugi politčar", kaže Vesić.

Smatra da je odgovor vrlo jasan i da će građani odlučiti da je to lista Aleksandar Vučić - Za našu decu i da će Srbija na taj način nastaviti putem promena i daljeg razvoja.

Potpise podrške za listu Aleksndar Vučić - Za našu decu" dale su i javne licncosti među njima i glumac Branko Milićević Kockica koji je rekao da SNS-u želi ''veselu pobedu''.

"Želim jako veselu pobedu i predviđam isto to'', rekao je Milićević uz poznati pozdrav ''tatatatira''.

Direktorka Narodnog muzeja Bojana Borić Brešković uverena je u pobedu liste SNS na predstojećim izborima.

''Pobeda je nesumnjiva, u svakom slučaju smo najbolji i pobedićemo i to sa velikom većinom'', rekla je Brešković.

Direktorka Istorijskog muzeja Dušica Bojić, takođe, uverena je u pobedu SNS na izborima 26.aprila.'

Foto: Tanjug/STR

'Nesumnjivo da će pobeda biti ostvarena i želim da naredne četiri godine budu mnogo bolje nego što su bile prethodne četiri'', rekla je Bojić.

Direktorka Opere Narodnog pozorišta Jasmina Trumbetaš Petrović, koja je više od 25 godina na sceni, kazala je da je istorija pokazala da imamo snagu i moć i pozitivnu energiju, ali i sposobnost da ostvarimo sve što smo predvideli.

''Pobeda je neminovna i idemo silinom i jačinom samo napred. Pobeda je naša'', rekla je Trumbetaš Petrović.

Direktor Pedagoškog muzeja Slobodan Vuksanović rekao da Aleksandar Vučić radi istorijski posao i da on želi da učestvuje u tome jer, kako kaže, zna da će to ostati zabeleženo u decenijama koje dolaze.

''To je smisao politike, to je najveća čar i draž. Ne borite se samo sa suparničkim strankama nego se borite i za ulazak u slavne, u istoriju, u velikane od kojih učimo'', rekao je Vuksanović.

Direktor pozorišta Pinokio Vladan Đurković istakao je da za svu našu decu treba obezbediti pobedu na izborima.

''Kultura je na prvom mestu i naša deca. Za Srbiju, živela Srbija, živeo Beograd'', poručio je Đurković.

#Goran Vesić

#Izbori2020

#Savski venac

'