AKTUELNO

Pobeda Aleksandra Vučića na predseničkim izborima je važna kako bi uspešni rezultati nastavili da se nižu, smatra lider PUPS-a.

Lider PUPS-a Milan Krkobabić gostujući u Jutarnjem programu Pink televizije rekao je da je važno da kandidat vladajuće većine Aleksandar Vučić pobedi na predsedničkim izborima. On smatra da bi se na taj način nastavilo sa fiskalnom konsolidacijom i spasila zemlja od propasti.

Foto: Printscreen

- Ne može ništa gore da se desi osim kada u sred utakmice menjate nešto, a već vam je krenulo dobro – istakao je on i dodao da je do sada uspešno vođena fiskalna konsolidacija i da je definisana nova politika "konačnog konstituisanja srpske dežave".

Krkobabić kaže da je zbog toga važno da postoji kontinuitet i da kandidat vladajuće većine, Aleksandar Vučić, bude izabran za predsednika Srbije kako bi se nastavilo sa uspešnim rezultatima.

- Nije dobro da imamo predsednika i premijera iz suprotnih opcija. Mi i kad smo složni, nismo složni kako umeju da budu Amerikanci i Nemci. Zamislite tek kada smo u startu nesložni šta tek može da se dogodi - naglašava lider PUPS-a.

Krkobakić dodaje da je plan da se nastavi sa oživljavanjem srpskih sela, otvaranjem pošta, ali i zadruga jer , kako kaže, "ambulanta, pošta, škola, crkva i zadruga čine srpsko selo".

#Aleksandar Vučić

#Milan Krkobabić

#Televizija Pink

'