AKTUELNO

Na Kopaoniku su uveliko u toku pripreme za bojkot izbora.

Lider „Dveri“ Boško Obradović, najbliži saradnik Dragana Đilasa i jedan od lidera Saveza za Srbiju, zalaže se za prava siromašnih, govori kako u Srbiji ništa ne valja i kako se nema para, a onda usred zimske sezone uživa u spa-centru preskupog hotela na Kopaoniku. 

Naime, mediji su objavili fogorafije na kojima šef „Dveri“ u bademantilu nonšalantno šeta i ležerno ispija piće u hotelskom restoranu. Upravo sa ovde Obradović priprema za bojkot izbora i bavi se „ozbiljnom politikom“, a kako drugačije nego preko Tvitera, ocrnjujući Vojislava Šešelja i Nenada Čanka jer su u nedelju uveče gostovali na TV Pink. 

Budući da se nije javljao na telefon, kako bismo ga pitali odakle mu novac za luks zimovanje na Kopaoniku, ostalo je nejasno kako je plaćen boravak koji u ovom hotelu mnogo košta (jedan polupansion trenutno košta minimum 12.000 dinara). 

Sa mora prizivao nemire u Srbiji

Boško Obradović je letnji odmor prošle godine proveo u hotelu 'Palas' u Petrovcu u Crnoj Gori, odakle je svojim tvitovima prizivao nemire u Srbiji. Obradović je u ovom hotelu napravio i skandal zbog smeštaja, jer je tražio da se iz apartmana koji se njemu svideo izbaci stariji bračni par iz Beograda!?!

#Boško Obradović

#Kopaonik

'