AKTUELNO

Lider Srpske napredne stranke i predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, predizbornu kampanju nastavio je posetom Čačku. Miting SNS održavan je u hali Košarkaškog kluba Borac, pred ogromnim brojem pristalica SNS i građana čačka i okoline.

Foto: Printscreen

12:40 - Lider SNS-a i kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić ponosan je ušao u halu u Čačku napominjući da je pre mitinga obiša dve domaće kompanije "Čipsi vej" i "Veleteks" naglasivši da država Srbija hoće da pomaže domaćim kompanijama samo da ljudi treba da daju ideju.

On je podsetio na ono o čemu je govorio profesor medicionskog fakulteta Branko Đurović naglasivši da kada se govori o tome šta je sve nabavljeno o uspesima Srbije svi ćute.

Foto: Tanjug

-Vreme je da počnemo da se navikavamo da pobeđujemo i da pobede smatramo normalnim, to je novo vreme za Srbiju - naglasio je Vučić.

-Baš zato su ovi izbori veoma važni jer biramo put u budućnost, pristojnu i normalnu Srbiju, a ne u prošlost. Naša politika je snažna i ekonomski jaka Srbija i vojno jaka. Šta kažu neki drugi. Najpre jedan visoki funkcioner Demokratske stranke izgovorio da oni hoće da se u Srbiji puca, kao u Makedoniji, drugi rekao da hoće da nas vešaju o bandere, a noćas je jedan iz publike rekao da imamo ruku - podsetio je Vučić.

Foto: Printscreen

On je naglasio da neće dati ni njima niti bilo kome drugome da ugroze stabilnost Srbije.

Srbija je mirna zemlja, zemlja dobrog, odgovornog i poštenog naroda, koji hoće da živi i radi, a ne da linčuje, rekao je Vučić na predizbornom mitingu u Čačku i istakao da je dovoljno "čvrst, odlučan i hrabriji od svih da im ne dozvoli da se ikada više u našoj zemlji ponovi linč.

Čuo je, kaže, i ono što je mislio da nikada više neće čuti:

Foto: Printscreen

- Noćas su me podsetili na nešto što sam mislio da nikome neće više pasti na pamet. Sećate se linčovanja Milanovića i Komrakova ispred RTS-a, kada leži čovek od 65 godina a njih 10-20 magaraca ga šutira i ubija. Jedan od njih je rekao ''vraća se vreme za šamarčine'', baš onako kao što su radili - podsetio je on.

Linč u Srbiji nikome nikada neće biti dozvoljen, neću da merim koga i koliko. Kada kažem tako, onda to znači da garantujem da se tako nešto neće desiti.

12:30 - Predsednik opštine Topola Dragan Jovanović rekao je da se Srbija mnogo puta povijala na vetrometini i da joj je zato bitan jak predsednik, onaj koji će uzdignute glave odlaziti u svetske centre, koji neće ići povijene glave.

Foto: Printscreen

-Aleksandar Vučić je pokazao svojim radom da Srbija nije samo Beograd, već i da je Srbija Čačak, Gornji Milanovac, Toplola...pokazao izgradnjom auto-puta, Koridor 10 i 11 će se ukstiti u Čačku - naglasio je on.

12:20 - Počasni građanin Čačak prof dr Branko Đurović, pomoćnik direktora Kliničkog centra, neurohirug, ukazao je na znatno poboljšanje u zdravstvu I uspon tog srpskog sektora na rang listama, gde prednjačimo nad svim zemljama regiona po pitanju kvaliteta zdravstvenih usluga i sistema.

12:10 - Lider Pokret snaga Srbije Bogoljub Karić  rekao je da je Aleksandar Vučić čovek koji je za tri godine u Srbiji uspeo da obezbedi mir i stabilnost i ocenio da nije slučajno što investitori obilaze ostale zemlje u regionu i dolaze kod nas, jer je "Aleksandar Vučić stvorio stabilnost u regionu".

Foto: Printscreen

12:04  - Borac za žensko preduzetništvo Maruška Topalović rekla je obraćajući se prisutnima da se većina upustila u vode biznisa u želji za uspehom.

-Zahvaljujući želji sam uspela da opstanem na tržištu. Zato svi treba da budemo dobar primer za mlade. Nama je potreban dobar poslovni ambijent sa istim šansama i uslovima. Politika premijera Vučića je usmerena u tom pravcu. Očekujemo da ćemo kao i do sada u Vladi imati sagovornika, da budemo bolji i uspešniji. Jedini racionalni izbor za Srbiju je Aleksandar Vučić - rekla je Toplaovićeva.

12:02 - Počeo je miting u Čačku u hali Košarkaškog kluba Borac intoniranjem himne "Bože pravde" u izvođenju operskog pevača Olivera Njega.

#Aleksandar Vučić

#Miting

#SNS

#Čačak

'