AKTUELNO

Tekstove piše na osnovu laži i poluinformacija koje ni ne proverava, napisao je na svom fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

"Ako ste pomislili da Milan Ćulibrk ne može da uradi nešto gluplje i da ne može više da potceni svoje čitaoce svake nedelje nas razuveri i pokaže da može da bude gori. Tako je ove nedelje u svom uvodniku citirao nekog idiota sa Tvitera koji je izmislio da sam rekao da će “Grad Beograd za pet godina zasaditi pet miliona stabala”. Ali, nivo pisanja i profesionalnost Milana Ćulibrka su takvi da on tekstove i piše na osnovu laži i poluinformacija koje i ne proverava", napisao je Vesić.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

Kako kaže, Ćulibrk je ove nedelje zaista ispao najgluplji do sada.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

"Na kraju novine koje uređuje, demantovao je sam svoje tvrdnje iz uvodnika jer je objavio moju izjavu u rubrici “izjava nedelje” u kojoj se kaže da će Grad Beograd za pet godina zasaditi milion stabala!? I kome će sada Ćulbrkovi čitaoci da veruju? Čulibrku sa 3. strane ili Ćulibrku sa 62. strane? Tako to bude kada novinu koju su uređivali Veselin Masleša, Najdan Pašić, Milo Gligorijević, Stevan Nikšić ili Milovan Glišić spadne na to da je između dva pića i dve kafane uređuje Milan Ćulibrk", naveo je Vesić.

#Goran Vesić

'