AKTUELNO

Odbornica u Skupštini opštine Gračanica, Sanja Mladenović, napustila je Progresivno demokratsku stranku (PDS) i prešla u Srpsku listu, saopštila je ta stranka.

Mladenović je rekla da je odlučila da nastavi da podržava politiku Srpske liste, koja, kako navodi, ulaže ogromne napore da ostanemo i opstanemo na ovom prostoru.

- Kao odbornik Skupštine opštine Gračanica izabrana na tu poziciju ispred PDS-a već dve godine sagledavam situaciju u kojoj se naš narod nalazi. Sa te pozicije više je nego jasno da je danas luksuz biti opozicija, jer je to u najmanju ruku nepotrebno i nepošteno prema Srpskoj listi i državnom rukovodstvu Srbije koja ulaže ogromne napore da ostanemo i opstanemo na ovom prostoru. Zato sam donela odluku da pristupim i svoj mandat poverim Srpskoj listi, kao zalog za budućnost, kao moralni čin, kao nešto na šta će moja deca sutra biti ponosna - saopštila je Mladenović.

Ona je navela da unutrašnja neslaganja u stranci kojoj je pripadala, nipodaštavanje ideja i stavova zarad ličnih i političkih poena nisu svet koje pripada.

- Opredeljena da sa svojom porodicom ovde na Kosovu i Metohiji planiram budućnost nastaviću da kao deo Srpske liste pružim svoj doprinos da nastavimo da gradimo jedinstvo, čuvamo nacionalni interes, svoje domove i odupremo se iskušenjima koja dolaze sa raznih frontova. Ujedinjeni možemo sve. Politika Srpske liste i predsednika Aleksandra Vučića je mudra i razumna politika. Pozivam sve da slede moj primer - istakla je u saopštenju Sanja Mladenović.

Prelaskom obornice Sanje Mladenović, Srpska lista sada broji 15 od ukupno 19 odbornika Skupštine opštine Gračanica, saopštila je Srpska lista iz Gračanice.

#Gračanica

#Sanja Mladenović

#Srpska lista

'